Nis

Havaların iyiden iyiye ısınmasıyla bahçemizdeki karlar eridi. Bahçemizin uygun yerlerine saksıdaki çiçek fidanlarını diktik. Öğrencilerimiz dikim esnasında aletleri kullanıp kendi adlarına fidan dikti.

Nis

Ramazan Bayramı'na çok az kaldı. Öğrencilerimizle bayramın gelişini kutlamak için şekerler ve hediyeler yaptık. Öğrencilerimiz yaparlen oldukça eğlendiler. Ve hediyelerini almanın tadını çıkardılar.

Nis

Baharın gelişiyle birlikte tüm kış boyunca bahçemizde biriken çöpleri topladık. Öğrencilerimiz okulumuzun etrafınında ki çöpler titizlikle topladılar. Çöpleri çöp kovasına attılar. Aynı zamanda bu aktivitede onların çevre bilinci ve günlük yaşam becerileri kazanmaları amaçlandı.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü münasebetiyle Erzurum Gençlik Merkezi'nden arkadaşlar okulumuzu ziyarete geldiler. Öğrencilerimizle özenle ilgilenen arkadaşlar otizm farkındalığını artımak için öğrencilerimizle çeşitli oyunlar oynadılar, dans ettiler ve onlar için hazırladıkları pastayı kestiler. Ve bunları sayfalarında paylaştılar. Teşrifleri için teşekkür ederiz.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Darkındalık günü münasebetiyle otizmli öğrencilerimiz için sinema etkinliği düzenledik.

Mrt

Öğrencilerimzle birlikte ellerimizi rengarenk boyadık. Ve ellerimizle benzersiz güzellikte bir eser ortaya koyduk.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü münasebetiyle okulumuzda tören düzenledik. Törenin anlam ve önemine binayen Down Sendromlu öğrencilerimiz çeştli etkinlik, dans ve oyunlar sergilediler. Kendi günlerine damga vurmanın heyecanını yaşadılar. Farklı olmalarının mükemmelliğini tüm katılımcılara gösterdiler. Düzenlemiş olduğumuz törenimize Palandöken Kaymakamı Sayın Uğur Tutkan, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyfullah Karapınar ve Palandöken İlçe Milli Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Subaşı katıldı. Kaymakam Uğur Tutkan öğrencilerimize hediyeler dağıttı. Palandöken Kaymakamlığı Aile Destek Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan etkinlikler de törenimize damga vurdu. Cansu Soylu öğrencilerimize orf eğitimi verdi ve hazırladığı gösteriyi törenimizde sundu. Törenimize katılanların teşrifleri için teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitlerimizi Anma Törenimizi çeşitli etkinliklerle gerçerkleştirdik.

Mrt

Sınıfça Ramazan ayının gelişi kutlamak amacıyla laleler hazırladık. Sınıfımızın panosunu süsledik. Ramazan coşkusunu arkadaşlarımızla birlikte paylaştı.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulününün yıldönümü anısına öğrencilerimizi ilimizde bulunan Kongre Binası'nı ziyarete götürdük.

Mrt

Erzurum'un kurtuluşunun yıl dönümünde öğrencilerimizle birlikte, şehitlerin anısına Aziziye Tabyaları'nı gezdik. Öğrencilerimizi olayın gerçekleştiği yere götürüp geçmişlerimizi yad ettik.

Mrt

Okulumuzun düzenlemiş olduğu kayak etkinliği öğrencilerimizi Palandöken'de karla buluşturdu. Öğretmenleri ve eğitmenlerle birlikte dağın, karın ve kaymanın keyfini doyasıya çıkardılar. İlk kez deneyimlerikleri bu aktivite onların sosyalleşmesini sağladı.

Mrt

Sınıfça yapmış olduğumuz alışveriş merkezi gezimizde öğrencilerimiz günlük yaşam ve sosyal becerilerini doğal ortamında sergilediler. Eğlenirken öğrenmenin keyfini çıkardılar.

Mrt

Panomuzu Ramazan ayının gelişini kutlamak için hazırladık ve süsledik. Öğrencilerimiz pano hazırlanırken büyük çaba ve dikkat sergilediler.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle öğrencilerimiz anneleri için hediyeler hazırladılar. Onların değerli günlerini hatırladığımızı ve onlara değer verdiğimizi yaptığımız hediyelerle gösterdik.