May

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte öğrencilerimiz için bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimizi ilçemizde bulunan Olimpik Yüzme Havuzu'na götürdük. Yüzmek ve havuza girmek için gerekli ön hazırlıklarını yaptık. Görevli öğretmen arkadaşlar ve antrenörler eşliğinde belirlenen güvenli bölgelerde havuza giren öğrencilerimiz çok eğlendiler. Zamanla suya alışıp çok sevdikleri için sudan çıkmak istemediler.

May

Okulumuz öğrencilerini düzenlemiş olduğumuz etkinlik ile alışveriş merkezine götürdük. Çeşitli aktivitelere katıldılar. Çarpışan arabalara bindiler, gezi treninde gezdiler, sallanan gemide sallandılar, atlı karıncaya bindiler ve günün sonunda dondurma yiyip dinlendiler. Etkinliğin her aşamasında öğretmenleri ile birlikte ve onların gözetiminde olan öğrencilerimiz çok eğlendiler ve birlikte etkinlik yapmayı çok sevdiler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı gösterimiz büyük bir coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimiz hazırlamış olduğu gösterileri sergilediler. Oyun oynadılar ve ront gösterisi yaptılar. Bugün onların bayramı ve hepsinin bayramını kutlar ve tüm hayatları boyunca yüzlerindeki gülücüğün eksik olmamasını temenni ederiz.

Nis

Yaklaşmakta olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı ve Ramazan Bayramı'nı sınıfımızı süsleyerek karşılıyoruz. Süslediğimiz sınıfımız ve astığımız bayraklar gelmekte olan bayramlara hoşgeldin deme şeklimiz.

Nis

Baharın gelişiyle kendimizi bahçeye attık. Havanın sıcaklığı bahçede içimizi ısıttı. Ancak tüm kış boyunca bahçemizde biriken çöpler kötü bir görüntü oluşturuyordu. Öğrencilerimiz ellerine aldıkları çöp poşetleriyle bahçedeki tüm çöpleri topladılar. Bahçemiz tertemiz oldu.

Nis

Öğretmenlerimiz üniversite gezisi düzenlediler. Okuldan araçla alınan öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde Atatürk Üniversitesi Manej Alanı Ve Atçılık Koordinatörlüğü'nü ziyaret ettiler. At çiftliğini gezip atlarla zaman geçirdiler. Onlara yem verip sevdiler. Ve tabi ki öğretmenleri gözetiminde ve çiftlikteki eğitimli kişilerle birlikte ata bindiler. Çok keyif alan öğrencilerimiz alanı terk etmek istemediler.

Nis

Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nden gelen değerli arkadaşlar öğrencilerimize hediyeler getirmişler. Hatırlanmasının az ve farkındalığının yetersiz olduğu otizm hastalığı ve otizmli bireyler için böyle bir şey düşünmeleri bizi çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Nis

Öğrencilerimizin akranları ile birlikte yapabileceği en iyi aktivitelerden biri yemek yemek. Biz de Otizm Farkındalık Günü sebebiyle öğrencilerimizin bu güzel aktiviteyi yapmaları için onları bir mekana götürdük. Birlikte yedikleri hamburgerleri çok sevdiler.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü sebebiyle öğrencilerimizi sinemaya götürdük. Hep birlikte seçtiğimiz filmi izleyip çok eğlendik.

Mrt

Okulumuzun konferans salonunda film izleme etkinliği düzenledik. Öğrencilerimiz için uygun ortamı oluşturduktan sonra öğretmenlerimizin de katılımıyla film izledik. Öğrencilerimiz oldukça keyf aldılar. Akranlarıyla film izleyip sosyalleştiler.

Mrt

Ramazan ayının gelişi münasebetiyle öğrencilerimizle son kez bir kahvaltı yaptık. Öğrencilerimiz kendi tabaklarını kendileri hazırladılar ve arkadaşlarıyla birlikte kahvaltı yaptılar.

Mrt

Bu güneşli bahar gününde kendimizi bahçede bulduk. Ve baharın gelişine merhaba diyip ona bir armağan vermek istedik. Temin ettiğimiz fidanları tüm öğretmen arkadaşlar ve öğrencilerimizle beraber okulumuzun bahçesine diktik. Can suyunu öğrencilerimizin verdiği fidanlar öğrencilerimize uzun süre sorumluluk bilinci sağlayacak.

Mrt

Okulumuz 4/A Sınıfı  öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Hoşgeldin Ramazan" adlı naif sürprizleri.

Mrt

Öğrencimiz Hatice'nin doğum günü münasebetiyle parti düzenledik. Partimize velilerimi de davet ettik. Gelen velilerimiz okulla,diğer velilerle, öğrencilerle ve sınıf öğretmenleri ile kaynaştılar. Öğrencilerimiz de çok keyifli dakikalar yaşadılar.

Mrt

Veli ziyaretlerimiz devam ediyor. Okulun velilerle işbirliğini artırmak için velilerimizin tamamıyla görüşmeye çalışıyoruz.