Şbt

Okulumuzda aile eğitimi seminerleri kapsamında özel eğitim öğretmenimiz Esra YAVUZASLAN ve görsel sanatlar öğretmenimiz Gönül ÖZKAYAGİL tarafından  "ÖZEL EĞİTİMDE KAVRAM ÖĞRETİMİ VE ÖZEL EĞİTİMDE GÖRSEL SANATLARIN ÖNEMİ" konulu seminer verildi. Velilerimiz de uygulamalı kavram öğretimine bizzat katıldılar.

Ock

2018-2019 Eğitim öğretim yılında güz dönemenin bitmesiyle öğrencilerimize karne dağıtımı yapıldı. Öğrencilerimizin yarıyıl tatilinde iyice dinlenmelrini ve güzel bir tatil geçirmelerini diliyoruz.

İYİ TATİLLER..

Ock

Okulumuz öğrencileri  İbrahim Erkal Kültür Merkezinde tiyatro etkinliğine katıldılar. Konukseverlikleri için Büyükşehir Belediyesi Şehr Tiyatrosu ekibine teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü okulumuzdaki etkinliklerle kutlandı. Qnb Finansbank Çağrı Merkezi Müdürü ve çalışanlarının katkılarıyla öğrencilerimize palyaço gösterisi yapıldı. Qnb Finansbank ekibine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Abdurahman Gazioğlu´nu makamlarında ziyaret ettik.

Ara

Okulumuz öğrencileri büyükşehir belediye itfaiye daire başkanlığını ziyaret ettiler. Öğrencilerimizin keyifli bir gün geçirmelerinde bize yardımcı olan güler yüzlü ve misafirperver itfaiye amir ve personellerine çok teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuz öğretmenlerinin katılımı ile kutlandı. Tüm meslektaşlarımızın öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

22 Kasım 2018´ de okulumuz özel eğitim öğretmeni Ali Kemal İŞÇİ tarafından velilerimizin de katılımıyla "Fırsat Öğretimi Aile Eğitimi Semineri" gerçekleştirildi.