Kas

Yardımlaşma ve dayanışmanın coşku dolu bir haftası olan Kızılay Haftasını büyük bir heyecanla karşıladık. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, Kızılay'ın insanlara yardım etme misyonunu kutlamak ve vurgulamak için sınıf ve okul panolarını süsleme görevini üstlendiler. Renkli ve anlamlı pankartlar hazırlayarak, yardımlaşmanın ve Kızılay'ın değerlerini öne çıkardılar. Panolar, Kızılay Haftası'nın ruhunu ve yardımseverliği okulumuzun her köşesine taşıdı.

Kas

Öğrencilerimizle Erzurum botanik parkı gezisini gerçekleştirdik. Park içindeki yürüyüş yollarında gezinti yapma fırsatı bulan öğrenciler, doğanın sakinliğinin ve güzelliğinin tadını çıkardılar. Ayrıca, öğrenciler, parkın içinde yer alan göletlerde kuş gözlemi yapma fırsatı da buldular. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin doğa sevgisini artırırken, çevreye duyarlılıklarını da geliştirmelerine yardımcı oluyor. Erzurum Botanik Parkı, genç nesillerin doğayı anlama ve koruma konusundaki farkındalıklarını artırmak için önemli bir rol oynuyor.

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Okulumuzda düzenlenen etkinliklerle Cumhuriyetimizin önemi bir kez daha vurgulandı.   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuzun gurur kaynağı olan öğrencilerimizin muhteşem bayrak gösterisi ile renklendi.  Ardından Cumhuriyetmizin 100. yılına özel hazırlanan okulumuzun öğretmen korosu sahne aldı. Cumhuriyetin 100. yılını anlam ve coşkuyla taçlandıran koronun sesi, izleyenleri büyüledi.   Koromuz, Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet'in değerlerine duydukları derin saygıyı ifade etmek amacıyla, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılına özel olarak düzenlenen etkinlikte sahne aldı.

Ekm

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönemi coşkusuyla dolup taşıyor. Ülkemizin bağımsızlık ve demokrasi mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ülkemizin dört bir yanında büyük bir gurur ve sevinçle kutlanıyor. Okulumuz da bu önemli günü coşkuyla karşılayarak, büyük bir bayram havası içinde.   Sabahın erken saatlerinden itibaren okulumuzun her köşesi bayraklar, flamalar ve özel tasarımlarla süslendi. Öğrenciler, öğretmenler ve okul personeli, özgürlük ve bağımsızlık mücadelemizin simgesi olan Türk bayrağına olan sevgilerini ve saygılarını ifade etmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptılar.

Ekm

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Seyfullah Karapınar okulumuzu ziyaret etti. Bu özel ziyaret sırasında okulumuzun başarıları ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi alışverişi gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürü, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle yakından ilgilendi. Sınıfları gezerek öğrencilerimizin eğitim süreçleri hakkında bilgi edindi ve öğrencilere motivasyon sağladı. Aynı zamanda, okulumuzdaki öğretmenlerimizle de buluştu ve eğitim kalitesini artırmak için yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Ekm

Öğrencilerimizle, İtfaiye Haftası'nı özel bir etkinlikle kutlamak için yerel itfaiye teşkilatını ziyaret ettik. Öğrenciler, itfaiyecilerle tanışarak onların kahramanlık görevlerini yakından incelediler. Ziyaret sırasında, öğrencilere itfaiye teşkilatının çalışma koşullarını deneyimlemeleri için fırsat verildi. Öğrencilerimiz İtfaiye elbisesi giyerek itfaiye ekipleri ile beraber araçlara bindiler, itfaiye ekipmanlarını yakından incelediler. Bu etkinlik, öğrencilerin toplum hizmetlerine duyarlılıklarını artırdı ve itfaiyecilere saygı duymalarını teşvik etti.

Ekm

6-A ve 6-B sınıflarının sevimli öğrencileri Efe Çelik ve Efe Tanko, bugün unutulmaz bir gün yaşadılar. İkisi de aynı gün doğmuş olmanın mutluluğunu paylaşarak, arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikte doğum günlerini coşkuyla kutladılar.

Ekm

3/A sınıfı öğrencileri, öğle arasında okulun bahçesinde yer alan özel tavuk kulübesini ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Bu etkinlik, öğrencilere doğayla iç içe olma fırsatı sunmanın yanı sıra sorumluluk duygusu kazanmalarına da yardımcı oldu.

Ekm

7/A Otizm sınıfında öğrenciler, son derece eğlenceli ve yaratıcı bir etkinliğe imza attılar. Öğrenciler, renklerin büyülü dünyasına adım atarak parmak boyama etkinliği düzenlediler. Öğrenciler, parmak boyama etkinliği sırasında arkadaşlarıyla işbirliği yapma ve yaratıcılıklarını paylaşma fırsatı buldular. Etkinlik, okulun sosyal bağlarını güçlendirmeye ve öğrenciler arasındaki dayanışmayı teşvik etmeye de katkı sağladı.

Eyl

8/A sınıfı öğrencilerimiz hep beraber hem boyadılar hem kestiler hem yapıştırdılar. Öğrencilerimiz bu etkinlikte yaratıcılıklarını ortaya koyarak çok güzel eserler ortaya çıkardılar.

Eyl

Okul idaremiz ve rehberlik servisimizle beraber veli toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda ailelerin özel gereksinimli öğrencilerimize karşı yaklaşımları ve  öğrencilerimizin beslenme alışkanlıklarının dikkatle takip edilmesi gerektiğine değindi.

May

İzcilik Klübü ile birlikte gerçekleştirdiğimiz etkinlikte öğrencilerimiz Kamp Eğitim Merkezi'ni ziyaret ettiler. Öğretmenlerimiz ve görevli arkadaşlar ile birlikte izcilik yemini ettiler, şarkılar söylediler, çadır kurdular ve oyunlar oynadılar. İzci arkadaşlar öğrencilerimize ikramlarda bulundular ve tişört hediye ettiler. Bizi misafir ettikleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı sebebiyle pano hazırladık.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinliğimizi tüm il genelinde yaptık. İlimizde bulunan tüm Özel Eğitim Okulları yapılan gösteride etkinliklerini sergilediler. Okulumuz olarak biz de iki gösteride bulunduk. Öğrencilerimiz ront gösterisi yaptılar. Ve öğretmenleriyle birlikte dans ettiler. Etkinlik Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Velilerimizinde davetli olduğu etkinlik oldukça kalabalıktı.

May

4-10 Mayıs İş Sağlığı Ve Güvenliği Haftası münasebetiyle pano hazırladık.