ERZURUM / PALANDÖKEN - Recep Birsin Özen Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

"ÖZEL EĞİTİM İHTİYACI OLAN BİREYLERİN YASAL HAKLARI" KİTABI YAYIMLANDI

Ekm

27.10.2022 Perşembe günü saat 10.00'da okulumuz konferans salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır.

Tüm velilerimizin katılması önemle rica olunur.

Mrt

21/03/2022 Pazartesi günü 11:00'da okulumuzda "Dünya Down Sendromlular Günü" kapsamında etkinlik düzenlenecektir. Bütün velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Mrt

17/03/2022 Perşembe günü 10:00'da okulumuzda "Eğitimde Verimliliğin Artırılmasında Okul Aile İşbirliği" ile ilgili olarak seminer çalışması yapılacaktır. Bütün velilerimizin seminere katılımını bekliyoruz.

Mrt

28 Mart 2019 Perşembe tarihinde okulumuz özel eğitim öğretmeni Arzu BEDİR tarafından "Özel Eğitimde Beceri Öğretimi" ve okulumuz müzik öğretmeni Büşra EREN tarafından "Özel Eğitimde Müzik ve Oyun Öğretimi" semineri verilecektir. Sayın velilerimize duyrulur.