T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ERZURUM / PALANDÖKEN - Recep Birsin Özen Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Recep Birsin Özen Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Telefon
0442 316 56 92
Belgegeçer
0442 315 94 83
WEB
https://recepbirsinozelegitim.meb.k12.tr
Adres
Adnan Menderes Mah. Harput Dere Cad. Telsizler Kavşağı Çat yolu No36 Palandöken / ERZURUM
Vizyon
Biz Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimiz, İstiyoruz ki… Hayata hazırlarken toplumsal yaşam içindeki rollerini gerçekleştirebilen iyi ilişkiler kurabilen birer birey olabilsinler. İstiyoruz ki… Öğrencilerimizin günlük yaşam içerisinde öz bakım ve temel yaşam becerilerini bağımsız olarak yapabilsinler. İstiyoruz ki… Öğrencilerimiz okuldaki eğitimlerini tamamladıklarında korumalı iş yerinde çalışabilecek düzeyde olsunlar. İstiyoruz ki… Öğrencilerimizin toplumun doğal bir parçası olduğu gerçeği konusunda toplumu bilgilendirip bilinçlendirelim. İstiyoruz ki… Farklılıklarımızın bilincinde olarak bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanalım. İstiyoruz ki… Birbirimizi anlayalım, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını birer zenginlik kaynağı olarak kabul edelim.
Misyon
Biz, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları Türk Mili Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda özel durumlarını da göz önünde bulundurarak yetişmelerini sağlamak için varız. İnanıyoruz ki… Öğrenciler ve aileleri bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. İnanıyoruz ki… Ailelerin eğitime katkılarını sağlamak, öğrencilerimizi, öz bakım becerilerinde ve günlük yaşam becerilerinde ve günlük yaşam etkinliklerinde bağımsız hale getirerek, sosyal uyum davranışlarını geliştiriyoruz.
Başarılar
Türkiye Zihinsel Engelliler 7.Özel Olimpiyat Oyunları 3.lüğü 09-12 Mayıs 2002 İstanbul Zihinsel Engelliler İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Basketbol Şampiyonası B Grubu 3.lüğü 22-24 Nisan 2005 Nevşehir / Avanos Dünya Engelliler Günü Futbol Müsabakası Takım 3.lüğü 3 Aralık 2011 Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Basketbol Şampiyonası 2. Kademe 1.liği Türkiye Özel Sporcular spor Federasyonu Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Futbol şampiyonası 3.lüğü 10-12 Nisan 2009 Aksaray
Öğretmen :18
Öğrenci :53
Derslik :1
Çok Amaçlı Salon :2
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :10
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
09:00 - 14:40
Isınma
Doğalgaz Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
Ulaşım
Toplu Taşıma
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Harput Mah. Telsizler Kavşağı Çat yolu PALANDÖKEN / ERZURUM
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
1 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır